Hronika

Intenzivna potraga za napadačem na Nišliju u Romanijskoj ulci

Niška policija intenzivno traga za napadačem koji je sinoć oko 23.00 časa pucao na muškarca u Romanijskoj ulici, a ranjeni Nišlija operisan je u niškom Kliničkom centru pošto je zadobio prelom desne butne kosti i povredu natkolenice.

Povredjeni muškarac, kazali su u Kliničkom centru, nakon operacije u Urgentnom centru zbrinut je na Klinici za ortopediju i u stabilnom je stanju.

Narednih dana, dodali su, povredjenom predstoji još jedna operacija.

U Policijskoj upravi u Nišu su kazali da je o tom dogadjaju obavešteno Više javno tužilaštvo i da se intenzivno radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti napada.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je pucao na muškarca u podzemnoj garaži u Romanijskoj ulici nakon što ga je sačekao da izadje iz vozila i krene ka svom stanu koji se nalazi u Romanijskoj ulici.

Takodje prema nezvaničnim informacijama, napadač je pucao iz neposredne blizine, a s obzirom na povrede, verovatno mu nije bila namera da ubije, već da “upozori”.

Ranjeni muškarac ranije je radio kao obezbedjenje u kafićima i protiv njega su podnošene prijave zbog nasilničkog ponašanja, ali nije poznat kao neko ko se bavi kriminalnim poslovima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Uuuuu je, obezbeđenje po kafićima. Jaka funkcija! Napaljeni dečko umislio da je zakon, zato popio metak upozorenja.! Bolje da zna da cepa atome, manje je opasno. Ali za to moraš da znaš da čitaš, to je problem!

    1. Ne znam nista o ljudima iz clanka, ali to sto kvalifikujes ljude po tome kojim se poslom bave govori samo o tebi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com