Društvo

Institut Niška Banja obeležio krsnu slavu

Slava Instituta „Niška Banja“, Sveti Vrači Kozma i Damjan, svečano je obeležena danas uz prisustvo zaposlenih u Institutu i zvanica iz javnog života.

Domaćin slave je Zoran Živković

“Ove godine mi je pripala čast da budem domaćin slave. Svim zaposlenima želim srećnu slavu sa željom da i ubuduće radimo u miru i sa uspehom”, kazao je on.

Prof.dr Marina Deljanin Ilić, direktorka Instituta Niška Banja

Ovaj Institut slavu obeležava u ovolikom broju posle dve godine od korona virusa.

“Ovo je slava i zdravstvenih i nezdravstvenih radnika, bez obzira što su Sveti Vrači zaštitnici lekarske profesije, mi živimo i radimo timski. Iza nas su godine iskušenja, i svi zajedno smo sve to dobro izneli, tako da sada krećemo u nove zadatke, ali se pre svega vraćamo našoj osnovnoj delatnosti”, rekla je direktorka Instituta prof. dr Marina Deljanini Ilić.

Ona je istakla je popunjenost kapaciteta 100 postotna. Ističe da Institut može da se pohvali i novim aparatima i mnogim drugim stvarima koje pacijentima pomažu prilikom lečenja. Prof. dr Deljanini Ilić je najavila i da je u  planu renoviranje bazena u stacionaru “Radon”, ali i uvođenje novih dijagnostičkih metoda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com