Društvo

Informacije bez blokade za sve mlade

U okviru projekta “Informisanje bez blokade za sve mlade” koji realizuje Kancelarija za mlade Grada Niša, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, 20, avgusta u Oficirskom domu se održava od 10 do 17 sati edukacija i završna konferencija porograma.

Programi su posvećeni informisanju mladih, stvaranju novih načina za poboljšanje informisanosti i njihovo aktivno uključivanje u sam proces informisanja.

„Mladi će imati priliku da u prvom bloku edukacija čuju nešto više o inovativnim načinima za plasiranje informacija, njihovom pronalasku i sortiranju, kao i kako da se sami angažuju u oblasti informisanja“, kaže Stevan Živković. „Drugi blok edukacija posvećen je umrežavanju podataka iz različitih sektora i tom prilikom će mladima detaljno biti objašnjen način korišćenja različitih sajtova od značaja za njih“.

Završna konferencija obuhvata predstavljanje nekih od poznatih ljudi koji se bave poslom informisanja i plasiranja proizvoda ili usuga putem različitih društvenih mreža.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com