Društvo

INFO SESIJA ZA PREDUZETNIKE: Zajedno za održivi biznis

Program Ujedinjenih nacija za razvoj, UNDP, u Srbiji pokreće novi program “Zajedno za održivi biznis”, koji ima za cilj da podrži i promoviše preduzeća iz Srbije koja žele da istovremeno posluju odgovorno u društvu i budu profitabilna i konkurentna. Tim povodom u Nišu se organizuje info sesija koja će biti održana 17. januara od 12 do 14 sati u  EU info kutku.

Program “Zajedno za održivi biznis” je namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima iz Srbije, koja posluju najmanje dve godine.

“Zainteresovani će na info sesiji imati priliku da  saznaju više o ciljevima održivog razvoja i upoznaju se sa primerima dobre prakse kompanija koje doprinose ovim ciljevima, da se upoznaju se sa ciljevima programa Zajedno za održivi razvoj, oblicima podrške i vremenskim trajanjem programa, ali   i  da dobiju više informacija o podršci koju će imati odabrana preduzeća u razvoju proizvoda-usluga i integrisanju ekološke i društvene odgovornosti u svoje poslovanje”, navode u EU info kutku.

Osim toga zainteresovani će  se sa upoznati i sa procesom selekcije, kriterijumima i potrebnim dokumentima za prijavu.

Na sesiji će govoriti Katarina Vukšić, koordinatorka projekta Cirkularna ekonomija, UNDP Srbija, Ivana Stančić, konsultantkinja za razvoj održivih biznisa, UNDP Srbija i Milivoje Jovanović, program menadžer, ENECA.

Više informacija o programu dostupno je na sajtu UNDP Serbia.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com