Društvo

INFO DAN povodom javnog poziva za zamenu stolarije, termoizolaciju i ugradnju solarnih kolektora

Povodom Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada za ovu godinu, Grad Niš i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj organizuju Info dan u Gradskoj kući u ponedeljak 11. oktobra od 10 do 15 sati.

Pozivaju se zainteresovani građani, ali i upravnici ili profesionalni upravnici stambenih zajednica da dođu i u direktnoj komunikaciji dobiju neophodne informacije o uslovima za prijavu. Info dan je jedna od manifestacija kojom Grad Niš obeležava „Evropsku nedelju lokalne demokratije“.

Rok za dostavu prijava je 21.oktobar 2021.godine. Građani će moći da se jave za zamenu stolarije i za termoizolaciju, kao i za solarne kolektore za grejanje sanitarne potrošne vode. Stambene zajednice mogu da se jave za zamenu stolarije i za termoizolaciju.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva možete se obratiti na elektronsku adresu kler@gu.ni.rs ili na kontakt telefon 018/504-658.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com