Ekonomija

Indentifikovana devojčica koja je napadala ljude na autobuskoj stanici

Niška policija je identifikovala trinaestogodišnju devojčicu koja je 24.septembra oko 22 časa na autobuskoj stajalištu napadala ljude.

Kako saznajemo, reč je o detetu koje ima određenih zdravstvenih problema koji su uzrokovali njeno agresivno ponašanje. Policija je uputila izveštaj Višem javnom tužilaštvu u Nišu koje je nadležno za postupanje sa maloletnicima a o slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad koji će preduzeti mere iz svoje nadležnosti. Maloletnica ne može snositi bilo kakvu krivičnu odgovornost jer je mlađa od 14 godina pa je krivično neodgovorna.

Da podsetimo trinaestogodišnjakinja je u društvu još jedne drugarice na autobuskom stajalištu u centru Niša dovikivala vozaču autobusa i pozivala ga da izađe da se biju, nakog čega se ustremila na devojčicu koja je sedela sa drugaricom i čekala prevoz. Polaznica koja se zadesila na stajalištu se umešala u raspravu kako bi zaštitila napadnuto dete, ali je i sama zadobila jedna udarac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com