Politika

Incident na unutarstranačkim izborima u Nišu. Za sada bez zvaničnog objašnjenja šta se dogodilo

Na unutarstranačkim izborima koji su se juše održali u Mesnom odboru Srpske napredne stranke Medijana, održanom sinoć, na kojem se birao predsednik tog odbora, došlo je do incidenata, zbog kojih je pozvana policija. Iz policije još uvek nema saopštenja niti objašnjenja šta se zaista dogodilo. Zvaničnog objašnjenja nema ni iz vladajuće partije.

Guranje, vikanje i pokušaj otimanja zapisnika, u kojem su učestvovali i mladići sa kapuljačama i crnim naočarima, vidi se na snimku koji kruži društvenim mrežama u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama sukobili su se Dragan Đorđević, direktor Pošte, i njegov sin Aleksandar, većnik u Opštini Medijana, sa Dejanom Andrejevićem, nekadašnjim direktorom niškog Vodovoda i još nekoliko lica. Obračun je trajao duže vreme, a na snimku se vidi da je incident nastao otimanjem oko spiskova i nakon glasanja koje je pokazalo da je Dejan Andrejević dobio manje glasova (35) od svoje protivkandidatkinje dr Maje Bošković za koju je glasalo 39 prisutnih.

Na unutarstranačkim izborima SNS-a u Nišu se biraju predsednici mesnih odbora, a oni i njihovi delegati- po jedan na sto članova, biraju predsednike pet opštinskih odbora.

Ovo nije prva tuča naprednjaka poslednjih meseci. Nedavno, odnosno krajem godine, izbio je fizički sukob između Miloša Banđura i Marka Simova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Sudeci po kalibru onih koji su ucestvovali na tom sastanku (sto se na fotografiji da videti)- nije ni cudno sto je doslo do “incidenta”….
    Nabudzene kapuljace, kape nabijene na dole do pola nosa, “dizelasko” odevanje….. sve neka elokventna i kulturna omladina i clanovi.

  2. Драган Ђорђевић и његови синови су срамота Града, a требали би да буду и страначки блам, али наша странка незна за срам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com