HronikaSport

IN MEMORIAM: Legendarni fudbaler Radničkog Stevan Andrejević

Sinoć je u Nišu, u svojoj 73. godini, preminuo legendarni fudbaler, kapiten i funkcioner našeg kluba, Stevan Andrejević, saopštio je FK “Radnički”.

Karijeru je započeo u ekipi Timoka u rodnom Zeječaru, iz kojeg u Radnički dolazi 1971. godine. Jednu polusezonu (1975) proveo je u beogradskoj Crvenoj zvezdi, nakon čega se vratio u naš klub i u njemu nastupao sve do 1980. godine. Igračku karijeru okončao je u Timoku 1982. godine.
Andrejević je nakon toga bio sekretar stručnog štaba FK Radnički, član upravnog odbora, a dugo godina je bio aktivan u sekciji veterana kluba i često i rado boravio na Čairu.
Foto: FK Radnički
Fudbalski klub Radnički Niš i svi njegovi zaposleni porodici i prijateljima Stevana Andrejevića izražavaju iskreno i duboko saučešće.
Komemoracija će biti održana sutra, u petak, 30. decembra od 11 časova u konferencijskoj sali na istočnoj tribini stadiona Čair.
Opelo i sahrana održaće se istog dana, sa početkom od 14, odnosno 14:30 časova na Novom groblju u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com