Društvo

Ima da SVETLI čitav grad…

Poslednjih nedelju dana ekipe JKP “Parking servis” radile su na otklanjanju brojnih kvarova na javnom gradskom osvetljenju.

Saniran je prvo kvar na osvetljenju u ulici “Cara Dušana” celom trasom, o čemu su Niške Vesti pisale.  Ulično osvetljenje je od posebnog značaja za žitelje tog dela grada i mnogobrojne posetioce u dane održavanja Kupa Radivoja Koraća, kažu u ovom javnom preduzeću.

Brojni kvarovi po prijavi građana, otklonjeni su i u Kamenici, Jasenoviku i ulici Vojvode Mišića.

Zamenjene su sijalice i rezervni delovi na stubovima javnog osvetljenja na teritoriji svih pet gradskih opština. Neke od lokacija su: Mezgraja, Supovac, Čamurlijski put, Vojvođanska ulica, 21. maj, Branka Jekića, Kunovička, Hajduk Veljkova, Dalmatinska, Delinijeva i Jug Bogdanova.

U toku ove nedelje ekipe javnog osvetljenja otkloniće havarije na Keju Kola srpskih sestara, u Krušcu i deo prema Lalinskim pojatama.

Zamena neispravnih sijalica planirana je u Gornjem Matejevcu, Medoševcu, Popovcu i na teritoriji grada po prijavama građana.

Kvarovi mogu da se prijave na broj telefona 018/4150970 i 018/4150971 ili emejlom osvetljenje@nisparking.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com