Politika

Igor Novaković predsednik OO SPS Medijana

Prof. dr Igor Novaković izabran je za novog predsednika opštinskog odbora Medijana Socijalističke partije Srbije u Nišu.

Igor Novaković je na opštinskom odboru izabran jednoglasno, a u konkurenciji je bilo devet kandidata.

igor

U toku su unutarpartijski izbori na svim nivoima SPS-a,  a gradska izborna konferencija ove partije biće održana do kraja ove godine.

Biografija

Novaković je rođen 1970. godine u Nišu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao na Elektronskom fakultetu u Nišu. Magistrirao je i doktorirao na „Univerzitetu evropskih studija“ u Beogradu.

Profesor je univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Radi kao profesor Visoke poslovne škole u Blacu i dodatno je angažovan na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu. Obavlja poslove i pomoćnika direktora za nastavu.

Radio je u privredi sedam godina. Član je Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije i predsednik Okružnog odbora SPS Nišavskog okruga od jula 2011. godine. 

Od 2008. do 2012. godine bio je predsednik Gradske opštine Palilula. Nakon izbora održanih 2012. izabran je prvo za predsednika Skupštine opštine Palilula, ali samo nekoliko dana kasnije imenovan je za pomoćnika gradonačelnika Niša. Već krajem septembra 2012. podneo je ostavku na tu funkciju.

Novaković postavljen za v.d. direktora ED „Jugoistok“ iz Niša.

Izabran je i za predsednika rukometnog kluba „Železničar“ iz Niša.

U martu 2013. godine Vlada Srbije ga je imenovala za jednog od članova Saveta Medicinskog fakulteta ali je na tu funkciju podneo ostavku u novembru 2013. godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com