Hronika

Identifikovano telo pronađeno u višnjaru

Muškarac koji je 29. jula pronađen u višnjaru, stotinak metara od Gornjomatejevačjke ulice u Nišu je identifikovan kao devedesetjednogodišnji V.C. čiji je nestanak prijavljen policiji dvanaest dana dana ranije.

S obzirom na to da je telo bilo u poodmakloj fazi raspadanja veruje se da je starac preminuo ubrzo posle nestanka. Građani koji su pronašli telo alarmirali su policiju, obavešteno je Više javno tužilaštvo koje je naložilo obdukciju jer s obzirom na visok stepen truležnih promena, uzrok smrti nije mogao biti utvrđen preliminarnim pregledom.

Kako saznajemo, obdukcija je pokazala da smrt nije nasilna pa je telo predato porodici radi sahrane.

Rodbina devedesetjednogodišnjaka je 17. jula prijavila njegov nestanak policiji a tada se obratila medijima za pomoć. Kako su kazali novinarima, starac je poslednji put viđen u niškom naselju Pantelej odakle je krenuo kući.

Oni su tada dali i precizan opis njegove odeće što je pomoglo da se telo identifikuje bez ikakve sumnje te nije bila potrebna DNK analiza.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com