Promo vesti

I ukusno i zdravo – Pekara ČAIR pravi vrhunski hleb i peciva

Proizvodnja peciva nije grana privrede od koje možete da se obogatite, potrebno je puno rada, usavršavanja i mnogo odricanja kako bi postigli i održali kvalitet…

Ulaganje je svakodnevno u sve bolje sirovine – tako kažu oni koji sa testom umeju najbolje i koji već tri decenije brinu da Nišlije jedu kvalitetan i ukusan hleb. Pekara Čair ima svoj „tajni recept“.

Priprema se u Čairu po oprobanom, tradicionalnom receptu, sa velikom težnjom da se kvalitet održi ali i unapredi, a jedno od najvažnijih sredstava za rad jesu ruke.

Vlasnici ove pekare beže od upotrebe mašina, jer veruju da je u ovom poslu ipak presudan ljudski rad. Neguju staru proizvodnju kojom se posebno ponose, iako raspolažu pećima vrhunskog kvaliteta.

Akcenat je ipak na majstorskom radu i dugoj izradi testa, što rezultira dužim trajanjem, boljim ukusom i bojom peciva i hleba.

Blizu tri decenije ova niška pekara hrani Nišlije onim što nam je životno bitno, hlebom i izvrsnim pecivom.

Sa ponosom prodaju svoje proizvode od kojih su samo neki hleb bez E brojeva i hleb bez aditiva, ali i hleb bez kvasca.
Ovaj hleb pravi se od sirovina koje se specijalno za ovu pekaru uvoze iz inostranstva. Fenomenalnog je ukusa, izuzetno prijatne arome i sa produzenom svežinom. Predstavlja mešavinu brašna T500 i integralnog brašna.

 

Ono što sa ponosom iz ove kultne pekare predstavljaju jeste Hrono hleb, za koji su mušterije pokazivale veliko interesovanje, te su odlučili da im, baš kao što to svakodnevno rade, izađu u susret. Napravljen je od integralnog pšeničnog brašna i ne sadrži kvasac, a od aditiva jedino prirodni vitamin C.

Ono na čemu insistiraju, pored vrhunskog ukusa, jeste da svojim sugrađanima ponude zdrav hleb i pecivo. Da se u Nišu proizvodi i „Zlatni hleb“, možda niste znali ali bi ste njegov miris uvek prepoznali, uveravaju ovi umešni majstori.

“Hleb visoke nutritivne prehrambene vrednosti, bogat provitaminom A, vitaminom E, mineralima, pogotovo Magnezijumom. Pravimo ga kombinacijom pšeničnog, kukuruznog i ječmenog sladnog brašna. Preporučuje se osobama koje imaju problem sa varenjem i neurednom stolicom, čini dobro jetri, želucu i kao i svim osobama u cilju zdrave ishrane” poručuju iz pekare Čair.

Pekara Čair
Dušana Popovića 16
018/591-898
FaceBook

Tradicija, kvalitet i učestale inovacije najbolje opisuju asortiman niške Pekare Čair stare blizu 30 godina. U tom testu upletena je ljubav prema poslu, poštovanje prema mušterijama i negovanje nasleđa, koji su u amanet dobili ovi vredni pekari.

[iframe src=“https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2903.1043441229117!2d21.90318291484383!3d43.31207507913453!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0a314fc9517%3A0x7b0046db17b2fa6!2z0JTRg9GI0LDQvdCwINCf0L7Qv9C-0LLQuNGb0LAgMTYsINCd0LjRiA!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1517321777373″ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ style=“border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com