Društvo

I ove godine plivanje za Bogojavljenski krst

Bogojavljensko plivanje u organizaciji Gradske opštine Medijana biće održano i ove godine, 19. januara na bazenima SC ” Čair”, ali, bez prisustva publike i uz obavezne epidemiološke mere.

Prijavljivanje kandidata je prema navodima iz ove opštine 11. i 12. januara, od 8 do 15 sati, u prostorijama GO Medijana (Pariske komune bb, kancelarija broj 6.)

Prijavljivanje je lično, a moći će da učestvuju punoletne osobe koje dobiju potvrdu lekara o psiho-fizičkoj spremnosti, napominju.

Prvi do Časnog krsta prošle godine stigao je plivač Andrija Petković. On je bio najmlađi među takmičarima, ali to mu nije smetalo da stigne prvi do krsta.

Bogojavljensko plivanje ove godine će biti održana po 15 put. Praksa je da na ovoj manifestaciji učestvuje 19 plivača, ali ih se uvek više prijavi. Učesnici su uglavnom iz redova vojske, policije, žadarmerije, ali i mladi sportisti. Ne retko na ovom takmičenju učestvuju i žene i naši najstariji sugrađani.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com