Hronika

I dok jedni ukrašavaju, drugi ruše i lome

Uoči Nove godine vlasnici lokala učestvuju u širenju novogodišnje atmosfere gradom ukrašavajući izloge i prostore ispred svojih radnji. Međutim, dok jedni ukrašavaju, drugi to, preko noći, ruše, lome i čupaju.

Vlasnik picerije Night & Day, ispred lokala u Pakru Svetog Save, postavio ukrase, sanke, svetiljke, čak i posadio male jelke. Ono što je jutros zatekao pravi je vandalizam!

“Radili smo do jedan. To se desilo nakon toga. Nemamo kameru vani, tako da nismo sigurno kada se to desilo. Polomili su jelku, rasvetu, počupali prave jelke iz žardinjere. Zaista, nemam komentar na ovako nešto”, rekao je za Niške Vesti vlasnik picerije Night & Day.

On je dodao kako je želeo da park izgleda što lepše zbog ukrasa uoči Nove godine, ali da je nekome očigledno cilj jedino da ruši.

“Mora da se podigne svest naših sugrađana. Pretpostavljam da su ovo uradili neki klinci, koji nisu mnogo razmišljali, jer prosto ne mogu da zamislim odraslu osobu da radi ovakve stvari”, zaključio je vlasnik picerije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com