Društvo

Hvala humane Nišlije! Pomoć i pokloni za decu Doma “Duško Radović”

Humanitarna akcija DARUJMO ZA DEČIJI OSMEH

Humanitarno druženje “Daruj za dečiji osmeh” održano je ovog vikenda u restoranu “Zeleni vir” u naselju 9. Maj, na veliku radost organizatora i gostiju prikupljeno je puno donacija i pomoći za mlade koji su smešteni u Domu za decu i omladinu “Duško Radović”.

Dragi gosti ovog simpatičnog druženja bili su upravo štićenici ovog niškog doma, koji su se kako kažu odlično proveli. U veseloj i prijatnoj atmosferi sa puno dece jedan od njih se čak i odvažio da zapeva. Uzevši gitaru zapevao je nekoliko popularnih numera na opšte oduševljenje gostiju ali najviše drugara iz Doma.

Specijalna gošća bila je i psiholog Snežana Šuković, koja je dala svoj doprinos čitavom događaju i sa roditeljima podelila par kratkih veoma korisnih saveta o dobrom roditeljstvu.

Humanitarna akcija “Darujmo za dečiji osmeh”

Pored divnih koreografija Kulturno umetničkog društva Teodora, umećem su prisutne zadivile i članice Illusion dance studija, deca su se slikala sa crtanim likovima koje su prikazali Disney animatori uz moderne numere koje je izvodio Đorđe Denić. Možda deci najzanimljiviji bio je mađioničar Fića koji ih je baš uposlio i dobro zabavio.

Mađioničar Fića u igri sa decom

Mališani koji su sa roditeljima bili deo čitave ove humane priče mogu da kažu da su upravo danas položili ispit humanosti.

Katarina Marinković

“Moja želja je ostvarena. Želela sam našoj deci da se zabave, a želja mi je bila i da deca iz Doma imaju čaroban dan, zato se nisam odvajala od njih. Videla sam ih da su raspoloženi, neki su i igrali uz muziku i to je ono što smo želeli da postignemo, mi smo darovali a od njih smo dobili osmeh. Učinila sam sebe ispunjenom”, rekla je žena koja je i pokrenula sve, Katarina Marinković.

Katarini su pomogli humani ljude iz našeg grada, Udruženje mladih “Liberalis” i Udruženje “Cvetno srce”.

Prijatelji akcije su Turistička agencija “Aero Turs, Restoran “Zeleni vir”, KUD “Teodora”, Moto klubovi “Liga Džentlmena” i “Sinovi juga”, “Illusion” dance, “Lotos” cvećara, Disney animacije, Julijana, Igor i Vladimir. Niške Vesti medijski su pokrovitelji akcije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com