Društvo

Humanost na delu: Nišlija poklonio paketiće bolesnoj deci na dečijoj klinici

Nišlija Aleksandar Miladinović i ove godine je obradovao mališane na dečijoj Univerzitetskoj klinici novogodišnjim paketićima kako bi im bar malo ulepšao praznike, jer, kako kaže, bolnica je tužno mesto.

Na ideju da izmami osmehe mališanima, došao je kada mu je jedan od sinova novogodišnju noć proveo upravo na dečijoj klinici. Prošle godine je sa svojim prijateljima odlučio da krenu sa prikupljanjem sredstava za paketiće.

Foto: Prinstcreen, Tv Zona

“Nisam uspeo da sinu dostavim paketić, jer druga deca nisu dobijala. U tom trenutku, nažalost, nisam imao dovoljno sredstava da kupim za sve mališane koji leže na Klinici. Danas, kada imam sredstava i mogućnosti, rado koristim priliku da im uručim ove poklone, kako bi im bar malo ulepšao praznike i poželeo da sva deca što pre ozdrave. Sva deca zalužuju da imaju podjednako”, kazao je Aleksandar.

Aleksandar dodaje da svaki dečiji osmeh vredi više od svega na svetu.

Nadamo se će humani gest ovog Nišlije podstaknuti ostale da slede njegov primer kako bi izmamili mališanima osmehe na lice za vreme praznika u teškim trenucima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com