Sport

Humanitarni Svetosavski turnir u odbojci

Ove godine održava se 24. po redu Svetosavski turnir u odbojci. Tokom turnira prikupljaće se sredstva za kupovinu vozila za Specijalnu školu i dom učenika “Bubanj”. Na ovom turniru takmiče se učenici niških osnovnih i srednjih škola u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Finalni turnir u organizaciji  Saveza za školski sport Grada Niša i Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga zakazan je za 27. januar, 2018. godine u niškoj hali “Čair”. Ove godine turnir ima humani karakter, prikupljaće sredstva za kupovinu specijalnog vozila namenjenog osobama sa invaliditetom, za decu iz Specijalne škole sa domom učenika “Bubanj”.

Tokom finalnog turnira u hali “Čair”, prikupljaće se sredstva namenjena upravo za ovo preko potrebno vozilo. Prodavaće se radovi, proizvodi i kolačići koje će nam drugari sa Bubnja napraviti, ali prodavaće se i sve što nam VI DOSTAVITE, a to mogu da budu: fotografije, slike, crteži, skice, karikature, stripovi i slični radovi sa motivima odbojke, Svetosavlja i samog turnira. Sve što pošaljete, izložićemo u holu na ulazu u halu koji će biti pretvoren u izložbeno-prodajni prostor. Naša ideja je da pre svega učitelji, nastavnici i profesori na časovima Likovne kulture animiraju učenike da stvaraju svoje radove na gore navedene teme, a da nas zatim kontaktiraju kako bismo te radove preuzeli na vreme – najkasnije do srede 24.01.2018. godine“-kažu organizatori.

Svako ko želi i ima dobru volju, može da se uključi u ovu akciju i kontaktira organizatore preko zvaničnih profila na društvenim mrežama, Fejsbuku i Instagramu, kao i na mejl adresu losha1989@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com