Društvo

Humanitarni koncert za pacijente Dečije interne klinike

Na inicijativu Učeničkog parlamenta Osnovna škola “Ćele Kula” pokloniće malim pacijentima na Dečijoj internoj klinici celovečenji koncert za veliki hrišćanski paznik Vaskrs. Humanitarni vaskršnji koncert biće održan sutra, 25. aprila od 17 časova u prostorijama škole, a umesto novca ulaznica će biti nešto od stvari koje su neophodne pacijentima sa ove klinike poput pampers pelena, Pavlovićeve masti ili valažnih maramica.

Pored učesnika koncerta, goste koncerta očekuju i mnoga druga iznenađenja. ZOO Planet i animatori koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, učiniće da dan pred početak prolećnog raspusta bude ispunjen zabavom, plemenitošču i ljubavlju.

Na koncertu nastupaju najmlađi članovi ANIP “Mozaik”, školski hor “Leptirići”, glumačka sekcija učenika četvrtog razreda OŠ “Ćele Kula”, pripremna predškolska grupa pri školi. Organizovana je i izložba radova učenika na temu Vaskrsa.

Plakat

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com