Društvo

Humanitarni koncert za malu Nikolinu

Prvog dana oktobra u 20h u kafiću “Bulevarski kutak” mladi niški muzičari sviraće za Nikolinu – šestogodišnjakinju koja boluje od neurofibromatoze i čijoj će porodici biti potreban novac kako bi se uhvatili u koštac sa opakom bolešću.

Nikolina Vidojković je malena Nišlijka kojoj su otkriveni tumori na mozgu i kojoj je, kako bi preživela, ugrađen šant kojim se odvodi višak tečnosti iz komora mozga.

Nikolini i njenim roditeljima biće potreban novac da bi ova devojčica dobila adekvatno lečenje i lepše detinjstvo. Kako bi im pomogli da izađu na crtu onome što ih čeka, mladi talentovani muzičari iz Niša udružili su se u nameri da prikupe novac za Nikolinino lečenje.

Humanitarni koncert biće održan u kafiću “Bulevarski kutak”, a na ulazu će biti postavljena kutija gde će svi oni koji žele moći da doniraju novac.

Devojke i momci koji će se pesmom i muzikom boriti za malu Nikolinu su Bojana Vasić, Lazar Stevanović, Stanislava Petrović, Risto Keković, Dušan Mančić, Minja Miletić, Ema Stojančić, Marija Milojković, Luka Perović, Vasilisa Cvetković i Dimitrije Kostić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com