DruštvoKultura

Humanitarni koncert vokalne grupe Konstantin

Hram Vaskrsenja Hristovog u utorak 25. aprila od 19:30 časova organizuje humanitarni koncert vokalne grupe Konstantin iz Niša sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa niškog g. Arsenija. Koncert će biti održanan u svečanoj sali Bogoslovije sv. Kirila i Metodija a prikupljena sredstva biće namenjena za pomoć u akciji izgradnje za socijalno ugrožene porodice u Medveđi.

Ovu akciju je pokrenula Eparhija niška i Versko dobrotvorno starateljstvo Eparhije niške “Dobri Samarjanin”. Velika zasluga za održavanje koncerta pripada svešteniku protojereju Bobanu Stojkoviću koji je i 2021. godine organizovao koncert vokalne grupe Konstantin u hramu Vaskrsenja Hristovog i ističe se često u mnogim akcijama huimanitarnog karaktera.

Vokalna grupa Konstantin je i ranijih godina već organizovala humanitarne koncerte a poslednji je bio u decembru mesecu prošle godine u Narodnom pozorištu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com