Društvo

Humanitarni koncert Renata Henca za Nišlijku Tatjanu Petrović

Udruženje žena „Kruna“ iz Niške Banje je tokom dvodecenijskog rada mnogo puta pokazalo humanost na delu. Ovog puta organizator je humanitarnog koncerta „Korak napred za Tajchi“.

Žena zmaj, veliki humanista, u 21. godini je nažalost obolela od reumatoidnog artritisa koji je sada u 49-oj godini dostigao najteži oblik. Sada su joj neophodna invalidska kolica i antidekubitni dušek sa kompresorom. S obzirom da je Tajchi korisnik socijalne pomoći i da je porodica u izuzetno teškoj situaciji, ne postoji mogućnost da finansiraju neophodna medicinska pomagala.

Da bi joj borba sa tom neizlečivom bolešću bila bar malo ublažena, udruženje „Kruna“ poziva sve prijatelje, saradnike, sve humane ljude velikog srca da podrže ovu humanitarnu akciju i dođu na humanitarni koncert na kome će nastupiti pevač Renato Henc.

Koncert će biti održan 28.11.2019. u Domu vojske od 19 časova.

Karte se mogu po simboličnoj ceni nabaviti u Caffe-u TRAMVAJ i na dan koncerta u holu Doma vojske )

Pokrovitelji koncerta su GO Crveni Krst i GO Medijana.

Events: https://www.facebook.com/events/414388482827562/permalink/414389316160812/

Tatjana Perović živi sa sinom i suprugom i teškog materijalnog stanja.To je međutim ne sprečava da se i sama bavi humanitarnim radom. Kaže, ima mnogo porodica koje još teže žive od nje.

HUMANITARKA IZ NIŠA TATJANA PETROVIĆ: Kada pomognem deci koja teško žive i ja sam zdravija

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com