Društvo

Humanitarni koncert prikupljanja sredstava za Nikolu Zdravkovića na Trgu kralja Milana

Nišlija Nikola Zdravković trenutno se nalazi na lečenju u Turskoj. On se već dve godine bori sa tumorom na mozgu, a sada je svoju šansu za izlečenje video u bolnici u ovoj državi. Međutim, troškovi lečenja su jako skupi. Nikolu i njegovu porodicu samo jedan dan košta 500 evra. Čak su i mnoge analize morali dodatno da plate, jer one koje je imao iz Srbije ova bolnica nije priznala.

 

“Nikoli je preko potrebna naša pomoć. Zato smo mi koji ga znamo odlučili da organizujemo humanitarnu akciju na centralnom gradskom trgu. Odazvao se i “Fake” bend, animiraće i druge kolege muzičare, pa ćemo tako u sredu 26. avgusta od 18 do 23 časa imati i mini koncert”, rekla je organizator Petra Vračević .

Ona je kazala da će Nišlijama biti jasno šta se dešava, jer su zahvaljujući ljudima dobre volje uspeli i da naprave veliki transparent. Biće postavljena kutija, u kojoj će svako moći da donira novac, ko koliko može.

“Pozivam Nišlije da dođu i pomognu Nikoli u ovoj borbi. Takođe želim da naglasim da oni koji se odazovu našoj akciji, zbog aktuelne situacije sa koronavirusom poštuju distancu, da nose maske i da se pridržavaju svih ostalih mera struke”, istakla je Petra i dodala da će ukoliko interesovanje bude dobro ovu humanitarnu akcija biti ponovljena.

Ova mlada Nišlijka, inače Nikolina komšinica poziva i vlasnike preduzeća da se uključe kako bi se u što kraćem roku prikupilo što više sredstava za njegovo lečenje.

Nikola Zdravković je u svom okruženju poznat po pozitivnosti i osmehu koji nosi i u najtežim situacijama. Nadamo se da će se uz pomoć dobrih ljudi Nikoli osmeh vratiti na licu.

Ukoliko neko ne može da dođe, uvek može da pošalje sms poruku i na taj način pomogne.

Za Nikolin osmeh! Budimo humani!

Pomozimo Nikoli!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 844 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human844 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732400-93

Uplatom na devizni račun: 160600000073282579
IBAN: RS35160600000073282579
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com