DruštvoKultura

Humanitarni koncert benda Dolče vita za majku iz Gadžinog Hana

Bend Dolče vita održaće 8. jula u 20 sati na trgu u Gadžinom Hanu celovečernji humanitarni koncert, a sav prikupljen novac biće iskorišćen za lečenje četrdesetjednogodišnje Jelene Milenković iz tog mesta. Ulaznice za koncert se neće naplaćivati, a trajaće do jedan čas iza ponoći.

Jelena je pre sedam godina operisala karcinom na nosu, dve godine kasnije karcinom dojke, pre tri godine karcinom grlića materice, a u septembru prošle godine su joj, nažalost, dijagnostifikovane metastaze na kostima i jetri. Jeleni su neophodna sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu, specijalističke preglede, medikamente, suplemente i medicinski potrošni materijal, kao i za putne troškove i smeštaj.

“I kao žena bez pola nosa, bez jedne dojke, bez materice i jajnika, živim život punim plućima. Supruga sam i majka dve kćeri i htela bih da tako bude još dugo. Međutim, situacija sa mojom bolešću mi uskraćuje sve trenutke radosti porodicom”, izjavila je Jelena za medije.

 

Da Jelenina deca ne izgube najlepše osmehe sa lica, obraća se ljudima dobre volje i velikog srca za pomoć. Pomoć Jeleni može se uplatiti Slanjem SMS poruke: Upišimo 910 i pošaljimo SMS na 3030 Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human910 i pošaljimo SMS na 455 Uplatom na dinarski račun: 160-6000000795182-24 Uplatom na devizni račun: 160600000079553532 IBAN: RS35160600000079553532 SWIFT/BIC: DBDBRSBG Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com