Društvo

Humanitarni bazar ručnih radova za Osmi mart na Trgu Stevana Sremca

U susret Međunarodnom Danu žena, udruženje “Višnja” u saradnji sa udruženjem DAN organizuje humanitarni bazar ručnih radova, podržan od Opštine Medijana.

Na Trgu Stevana Sremca 8. marta od 09:00 do 18:00 sati.

Svi su pozvani da se pridruže ovoj humanitarnoj inicijativi koja ima za cilj prikupljanje sredstava za podršku udruženju DAN i njihovim aktivnostima usmerenim ka pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Uz podršku Opštine Medijana, bazar će biti prostor gde će se lokalni umetnici i zanatlije okupiti da ponude svoje ručno izrađene proizvode.

Posetioci će imati priliku da istraže široku paletu jedinstvenih proizvoda, uključujući ručno rađeni nakit, odeću, dekorativne predmete i još mnogo toga. Svaki kupljeni proizvod će doprineti humanitarnoj misiji, obezbeđujući podršku udruženju “Višnja” i udruženju DAN, te pružajući pomoć onima kojima je najpotrebnija.
Kao i svake godine, biće otvorena i ulica suvenira na Keju kola srpskih sestara gde možete pronaći originalne proizvode lokalnih zanatlija i rukotvorine kao što su suveniri od keramike, drveta i tekstila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com