Kultura

Humanitarna predstava gimnazijalaca za pomoć projektu “Izgradimo Tulandiju”

Gimnazija "Bora Stanković" i "Fondacija Matija Nikolić", u saradnji sa Klubom generala i admirala Srbije, organizuju humanitarnu predstavu “Kovačević u Bori” u maloj sali Doma vojske, 8. maja u 19 časova.

Cena ulaznice je 300 dinara, a sav prikupljeni novac biće namenjen projektu “Izgradimo Tulandiju” humanitarne “Fondacije Matija Nikolić”.

Predstava “Kovačević u Bori” koju je pripremila dramska sekcija Gimnazije “Bora Stanković” osvrće se na nekoliko poznatih i omiljenih dela Dušana Kovačevića (scene iz “Balkanskog špijuna”, “Radovana Trećeg”, “Ko to tamo peva” i “Urnebesne tragedije”).

Kroz ovu predstavu, talentovani i kreativni učenici ove niške škole podsetiće nas na jedne od najboljih domaćih drama, kroz humor, glumu i pesmu.

Karte se mogu rezervisati porukom (SMS/viber) na broj 063/415-716 ili kupiti na ulazu male sale Doma vojske, na dan predstave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com