Kultura

Humanitarna predstava gimnazijalaca u Narodnom pozorištu

Gimnazija "Bora Stanković" i "Fondacija Matija Nikolić", u saradnji sa Klubom generala i admirala Srbije (podružnica Niš), organizuju humanitarnu predstavu “Kovačević u Bori” u Narodnom pozorištu, 17. juna u 20 časova.

Cena ulaznice je 300 dinara, a sav prikupljeni novac biće namenjen projektu „Izgradimo Tulandiju“ humanitarne „Fondacije Matija Nikolić“.

Predstava „Kovačević u Bori“ koju je pripremila dramska sekcija Gimnazije „Bora Stanković“ osvrće se na nekoliko poznatih i omiljenih dela Dušana Kovačevića (scene iz „Balkanskog špijuna“, „Radovana Trećeg“, „Ko to tamo peva“ i „Urnebesne tragedije“). Kroz ovu predstavu, talentovani i kreativni učenici podsetiće nas na jedne od najboljih domaćih drama, kroz humor, glumu i pesmu.

Karte se mogu rezervisati porukom (SMS/viber) na broj 063/415-716 ili kupiti na ulazu male sale Doma vojske, na dan predstave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com