Društvo

Humani Niš “HumaNIš”

Zajedničkim snagama u akciji “HumaNIš”, tri udruženja iz našeg grada, organizuju prikupljanje pomoći za najugroženije sugrađane ali i za životinje.

Volonteri Banke hrane za napuštene zivotinje u Nišu, udruženje građana ” Pomoć Nišlijama” i volonteri akcije “CEPeNIng” organizuju u nedelju, 29. oktobra od 12 do 14 sati prikupljanje pomoći za ugrožene.

Nosivu i nenosivu odeću za decu i odrasle, opremu za bebe, marerijal za kućice za životinje, ćebad, jastuke, jorgane, opremu za kućne ljubimce, plastične čepove, sugrađani mogu doneti kod spomenika sestrama Baković, na kružnom toku kod parka Čair.

“Sva prikupljena pomoć se donira ugroženim porodicama sa socijalnog spiska pod koordinacijom udruženja “Pomoć Nišlijama”, opremu za kuce i mace mi preuzimamo i doniramo kao i do sada, dok od materijala pravimo kućice koje će se postavljati na lokacijama ,dok čepovi idu za otkup invalidskih kolica”- kažu u “Banci hrane”.
“Ono što vama nije potrebno nama bi moglo da znači”.Pozivamo sve sugrađane da svojiom donacijom pomognu ugoženima, učine dobro delo i budu humani.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com