Društvo

Hrišćanska adventistička crkva uručila pomoć zaposlenima u KC Niš

Danas su predstavnici Hrišćanske adventističke crkve uručili pomoć Kliničkom centru Niš, tačnije zaposlenima koji se svakodnevno bore da spasu živote.

Pomoć koju su predstavnici Hrišćanske adventističke crkve doneli je namenjena lekarima i ostalim zdravstvenim radnicima. Doneli su im voće, sokove, keksiće, kaše, instant obroke koje mogu brzo i lako da spreme na radnom mestu, kao i druge namirnice.

“Inicijativa je potekla od vernika, a ideja je bila da se pomogne. Oni koji su u prvim borbenim redovima najviše ispaštaju. Njima treba pomoć, treba da im pokažemo da verujemo u njih i da mogu da izguraju do kraja. Ovako smo pokazali da smo uz njih”, kaže sveštenik Hrišćanske adventističke crkve Darko Jeremić.

Zaposleni su im se zahvalili jer su se setili njih u ovim teškim trenucima. Kako kaže sveštenik, doneli su namirnice koje zaposleni tokom kratke pauze mogu da pojedu ili spreme u kratkom vremenskom periodu.

Predstavnici Hrišćanske adventističke crkve napominju da će ovakve akcije biti realizovane ponovo, prema potrebama i mogućnostima, a možda već naredne sedmice, najavljuje Jeremić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Ljudi, ovo je zaista neverovatan gest humanosti.!!!
    Pa ovakva vrsta podrške i hrabrosti kada se svi bojimo samo pokazuje da još uvek ima PRAVIH hrišćana čija vera proaktivno deluje u svojoj okolini!
    SVAKA ČAST! Bog vas blagoslovio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com