Promo

Hotel za gume – Najpovoljnije cene za skladištenje Vaših vansezonskih guma

Firma GUMATOP d.o.o. iz Niša je uvoznik i distributer gumenih proizvoda od 2015 godine i bavi se vrhunskim vulkanizerskim uslugama. U našem asortimanu nalazi se: tehnička guma sa i bez platnene armature, antiklizne podne obloge, klingerit, o ring gumice, razne vrste creva, spojnice, šelne, pneumatika.

Od ove sezone kenuli smo i sa HOTEL-om ZA GUME!

Sezona skladištenja vansezonskih guma je počela, stoga budite sigurni da je Gumatop doo pronašao resenje za Vas. Našim dragim Nišlijima nudimo najbolja rešenja za odlaganje guma po najpovoljnijim cenama. Pored prodajnog sektora nudimo i vulkanizerske usluge kao i usluge brzog servisa vozila.

Hotel guma podrazumeva skladištenje guma po svim standardima, uzimajući u obzir način skladištenja, sortiranje i numerisanje guma. Skladišta u kojima se gume skladište su bez jake svetlosti i sadrže specijalne regale za čuvanje. Pored nas i nasih usluga mozete biti uvereni da su Vase gume na sigurnom do naredne sezone.

Vaše je samo da zakažete termin.

Vi zakazujete termin koji Vama odgovara i dovozite Vaš automobil.

Mi donosimo Vaše gume iz Hotela, menjamo sezonske gume na vozilu, vršimo kompletne vulkanizerske usluge i skinute gume nosimo u Hotel na čuvanje do sledeće zamene.

Kontaktirajte nas pozivom na broj 063/689-886 ili posetite nas sajt na mojeskladiste.rs i sami se uverite u kvalitet nasih usluga.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com