Promo

Hotel BELA JELA u Lukovskoj banji pleni lepotom (FOTO)

Hotel visoke kategorije BELA JELA u Lukovskoj banji, na radost brojnih turista koji poslednjih godina u sve većem broju dolaze u ovu popularnu banju, beleži rekorde posećenosti. On je lane počeo sa radom, prvi gosti već se vraćaju. Oni koji su boravili ovde imaju pozitivna iskustva koja se već nadaleko čuju.

BELA JELA izgleda impresivno i kao gorski car dominira pitomom lukovskom kotlinom.

BELA JELA

BELA JELA ima četiri zvezdice, ukupno 100 soba i to po konfiguraciji 36 jednokrevetnih, 54 dvokrevetne i čak deset apartmana od kojih su dva luksuzna apartmana.

„Sve sobe su moderno opremljene u skladu sa najsavremenijim standardima. Ishrana će biti po principu švedskog stola – doručak i večera, a gosti mogu da ručaju u restoranu a la carte“, kaže za Niške Vesti generalni direktor Specijalne bolnice Prolom banja i Lukovska banja Žarko Đurić.

Ponuda hotela, smeštaja i usluga je vrlo raznovrsna i svako za sebe može da pronađe paket koji mu odgovara.

PONUDA

U wellness centru hotela BELA JELA ima otvoreno-zatvoreni bazen temperature od 33 do 35 stepeni, finsku saunu, infracrvenu saunu, parno kupatilo, slanu sobu i tople klupe.

Gostima je na raspolaganju lobby bar kod recepcije i wellness bar u wellness centru za opuštanje i uživanje.

Gosti imaju mogućnost korišćenja teretane i sale za zabavu i rekreaciju. Za najmlađe goste na raspolaganju je savremena igraonica.

Medicinski blok je moderno opremljen i postoji mogućnost korišćenja elektroterapija, hidroterapija, blatne terapije i manuelnih masaža, terapije će se odvijati svakodnevno, vikendima i praznicima a lekari će biti na raspolaganju 24 sata, u vezi pregleda i konsultacija.

BELA JELA

FACEBOOK + INSTAGRAM

BELA JELA

Osim ovog hotela BELA JELA preduzeće Planinka a.d. u Lukovskoj banji ima hotel KOPAONIK, koji je otvoren 2000. godine i hotel JELAK, otvoren 2009. godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com