Zdravlje

Hospitalizovan direktor Kliničkog centra Niš

Prof. dr Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra Niš, hospitalizovn je pre dva dana u koronarnoj jedinici intenzivne nege Klinike za kardiologiju, zbog problema sa srcem, potvrđeno je Niškim Vestima u upravi te zdravstvene ustanova. Kako je rečeno Radovanović nije zaražen koronavirusom.

 

“Nije reč o koronavirusu, već o srčanim tegobama koje je imao. On je hitno primljen na kliniku, gde mu je urađen skener srca i koronarografija. Nakon detaljnih analiza dijagnostikovan mu je perikarditis, odnosno zapaljenje srčane maramice”, kazali su našem portalu.

 

Prof. dr Zoran Radovanović nije životno ugrožen i pod konstantnim je nadzorom lekara. On je u ovakvu zdravstvenu situaciju dospeo zbog premora i konstantnog stresa, istakli su u upravi KC Niš i dodali da gotovo 50 dana nije spavao, već je i dan i noć provodio u Kliničkom centru.

“Ne želim da komentarišem razne glasine o mom zdravstvenom stanju. U pitanju je samo umor od borbe protiv koronavirusa i kompletne organizacije. Verujem svojim kolegama i slušaću njihove savete i uputstva”, rekao je kratko Radovanović Niškim Vestima.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

8 Komentara

  1. To su deca koja vole medecinu .Sve ih treba primiti.-Drži se Zorane napred nema nazad

  2. želimo brz oporavak i povratak kući. Briga nikad dosta ali dajte prioritet i svom zdravlju. Veliki pozdrav porodica Čelar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com