KulturaPromo vesti

Horror night uz nastavak filma ,,TO“ uz 1000 bodova i poklon knjige

Četvrtak 5. septembar od 19 časova rezervišite za Horror night u bioskopu Cineplexx Niš uz ekranizaciju nastavka najpoznatijeg i najstrašnijeg romana Stivena Kinga, ,,TO”.  Karte su prodaji!

Posetioci sa bonus karticama dobijaju 1000 dodatnih bodova, a Vulkan izdavaštvo obradovaće troje najsrećnijih u bioskopu Cineplexx Niš štampanim izdanjem ove strašne priče. One hrabrije, obaveštenje da ih Penivajz čeka u bioskopu u periodu od 4. do 8. septembra. Ako ste dovoljno hrabri, dođite da upoznate Penivajza i fotografišete se sa njim, jer bioskop Cineplexx Niš postaje Kuća straha. Crveni baloni biće sastavni deo enterijera našeg bioskopa, iskreno se nadamo da će vam se dopasti, jer u grupi fanova razloga za strah nema.

Obećanje iz prošlosti vraća nas u Deri, 27 godina kasnije. Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovno je na okupu, dvadeset osam godina kasnije. Ove sada odrasle ljude posvećene poslu i rasute širom Amerike, obećanje iz prošlosti pozvaće natrag u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Istorija se ponavlja: skoro svi protagonisti epske borbe sada su ponovo na broju, spremni da se opet uhvate u koštac s neverovatnim TO.

https://youtu.be/CTGA0jv7Lyo

Ulaznice za film koji ne smete propustiti na Horror night događaju, u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Niš i online za članove Cineplexx bonus kluba!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com