Promo vestiZdravljeZdravlje i zdrav život

Homeopatija za trudnice, bebe i decu

Po preporuci lekara, za vreme trudnoće, treba izbegavati mnoge lekove koji mogu naškoditi plodu i/ili majci, te je zbog toga trudnoća posebno osetljiv period za buduće majke.

To dodatno brine i često opterećuje buduće majke i stavlja ih u stanje konstantnog stresa da pojačano brinu, a to svakako nije dobro ni poželjno.

„Zato je homeopatija idealna za buduće majke jer može olakšati mnoge simptome poput mučnine, nesanice, promene raspoloženja i kasnije olakšati sam porođaj, bolove i ubrzati eventualno zarastanje rana. U koliko je potrebno, homeopatiju mogu koristiti i novorođenčad. Mogu se tretirati grčevi, različiti bolovi, izlazak zubića, zatim ako dete ne mokri na vreme ili nema urednu stolicu, ili u slučaju da ne podnosi majčino ili adaptirano mleko“

I kasnije, u periodu odrastanja deteta, homeopatija se takođe može uspešno primenjivati.

Tako se osnažuje telo da se samo bori protiv spoljnih faktora, a time se redukuje upotreba antibiotika. Mogu se tretirati psihološke smetnje, od poremećaja sna do loše koncentracije i školske glavobolje, akutne virusne i bakterijske infekcije i bolesti.

Longa Vita poliklinika
Učitelj Tasina 9a
018/307-251
069/11-22-358
FaceBook
LongaVita.rs
„Generalno se homeopatijom mogu lečiti skoro sve bolesti i njene manifestacije jer ona u klasičnom medicinskom pogledu nema kontraindikacije. Ipak treba uzeti u obzir da je za neka oboljenja u odmaklim stadijumima neophodno kombinovati klasičnu medicinu i/ili hirurgiju i sanirati prvo akutna stanja (prelome, upale, napade…) Zato je svaki homeopata pre svega poznavalac i klasične medicine i individualno preporučuje i određuje metodu lečenja prema prioritetu za najviše dobro pacijenta“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com