Društvo

Hodajuća jelka dočekala mališane

Na platou ispred Hrama cara Кonstantina i carice Jelene, u Svetosavskom parku u Nišu, počeli su ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“, i trajaće do subote, 28. decembra.

Manifestaciju namenjenu najmlađima otvorio je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić.

“I ovu godinu završavamo druženjem sa najmlađima, želeći da ih u novu 2020. uvedemo uz igru, omiljene drugove iz crtanih filmova i slatkiše. Nikada više animatora nije bilo u našem praku, i više dece željne druženja sa Deda Mrazom. U sva tri dana predviđen je različit program, a danas radionice crtanja i pisanja čestitki i želja Deda Mrazu”, rekao je Кocić poželevši najmlađima da im svaki dan naredne godine bude kao svi Medijanini zimski dani-vedar i nasmejan.

Foto: GO Medijana

Program za mališane u omiljenom mestu okupljanja Nišlija, Svetosavskom parku, uz krofne, pecivo, jabuke u šećeru i druge slatkiše, ali i muziku, druženje, naredna dva dana odvijaće se po sledećoj satnici:

-Petak, 27. decembar, od 13 do 15 sati- Program: Plešimo zajedno sa Deda Mrazom, Mikijem, Mini, Vini Puom.

-Subota, 28. decembar, od 14 do 16 sati – Predstava za mališane sa animatorima i Deda Mrazom.

Foto: GO Medijana

Gradska opština Medijana poziva najmlađe sugrađane i njihove roditelje da i narednih dana uživaju u pretprazničnoj atmosferi.

Foto: GO Medijana

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com