Magazin

Hit predstva “Mr Big” uskoro u Nišu

Komedija “Mr Big u Beogradu”, koja je izazvala veliko interesovanje publike u glavnom gradu, ali i drugim mestima gde je igrana, uskoro će biti i pred niškom publikom. Zahvaljujući City Marketing Centru koja stoji iza organizacije ove predstave, ona je 28. marta na repertoaru Doma vojske Srbije u Nišu, sa početkom od 20 sati.

“U pitanju je zabavna i komična prestava čiji su junaci Gagi, Saki i Mare. Kroz njihove doživljaje i duhovite situacije vodiće nas glumci Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović”, najavljuju organizatori.

Sjajna glumačka ekipa obećava uživanje i zanimljivu predstavu, a nama ostaje da vidimo kako će se odvijati situacija u ovom ljubavnom trouglu i kakve su nam komične sitacije pripremili.

Zanimljivo je i to da je premijera ove predstave odigrana u tržnom centru u Beogradu, a zatim i u tržnom centru u Novom Sadu, kada je glumačka ekipa uspela da do suza nasmeje sve prisutne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com