Društvo

Hiljadu novogodišnjih želja predato gradonačelnici Niša

Svitak sa 1.000 novogodišnjih želja niških mališana predat je gradonačelnici Niša  Dragani Sotirovski iz ruku Deda Maraza koji je do Gradske kuće stigao na konju u pratnji vilenjaka.

Deda Mraz je poželeo da se deci sve želje ostvare, a iz Kabineta gradonačelnice kažu da će učiniti sve što je u njihovoj moći da deca dobiju ono što su tražila.

Foto: V. P.

“Dosta je dug spisak želja, ali učinićemo sve da se one niškim mališanima i ostavre. Deca i njihove mame i tate traže ZOO vrt, Akva  park, čistiji grad, više parkova i dečijeg mobilijara, mnogo zdravlja i vesele ljude. Mnoge od želja su već predviđene u planu izgradnje grada tako da će one biti i ispinjene kao što je fontana u boji koju grad već ima. Obećavam da sve što možemo zaista i uradimo. Drago mi je što su se javili i donatori koji žele da pomognu”- kazala je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Ona je nakon što je primila spisak sa željama mališana obišla Ulicu suvenira i prisustvovala programu na centralnom gradskom trgu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com