Promo

Hibrid po prirodi – Megan Conquest

Megane Conquest je spoj elegantnih linija i robustnog stila. Njegov jedinstveni dizajn nudi izduženi profil, veliki razmak od tla koji pruža izuzetnu vidljivost i vrhunski enterijer. U R.S. line verziji, efekat je još snažniji. Zaljubite se u njegovu ekskluzivnu boju, sportsku prednju masku, specifične naplatke sa rubinskim detaljima, dvostrukom izduvnom cevi i još više od toga. Zakažite probnu vožnju još danas u Auto centru Krunić.

Prilagodite Megane Conquest svom ukusu

Sa dodatnom opremom po vašem izboru iz našeg asortimana budite sigurni da će se vaš automobil Megane Conquest izdvajati iz gomile.

Megane Conquest E-Tech, nova engineered verzija

Inspirisana moto-sportom, E-Tech hibridna tehnologija je savršen spoj performansi i efikasnosti. U gradu, uvek krećite na električni pogon i pređite 80% svojih putovanja takođe na električni pogon*. Smanjite potrošnju goriva do 40% u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom!
Otisnite se u premijum svet. Počnite da uživate u verziji sa E-Tech izvedbom modela Megane Conquest sa njegovom prefinjenom završnom obradom u sjajnoj crnoj i toploj titanijum boji.
U Auto centru Krunić- ovlašćenog prodavca i servisera Renault vozila iskoristite promotivnu ponudu koja sadrži poklon produženu garanciju od 6 godina ili 100.000 pređenih kilometara i mogućnost beskamatnog kredita.
Foto: www.renault.rs

Vozila u salonu su dostupna za isporuku odmah!

Auto centar „Krunić“ d.o.o. Niš je ovlašćeni Renault distributer, čija je delatnost prodaja i servisiranje vozila marke Renault i Dacia, prodaja originalnih rezervnih delova i dodatne opreme.
Svojim kupcima nudi najbolje aktuelne akcijske ponude za kompletnu gamu vozila putničkog i komercijalnog programa marke Renault i Dacia, te ponudu finansiranja istih po najpovoljnijim kreditnim uslovima Renault i Dacia finansiranja, gde kupac kompletnu kupovinu vozila završava u salonu sa prodavcem kome je ukazao svoje poverenje.
Telefon: 018 4-524-532
Adresa: Bul. Sv. Cara Konstantina 86a Niš
www.ackrunic.rs

Telefon: 018 4-524-532
Adresa: Bul. Sv. Cara Konstantina 86a Niš
www.ackrunic.rs

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com