Sport

Het trikom Haskića i fantastičnim golom Đorđevića Radnički do istorijske pobede

Niški Radnički je kod kuće lako savladao Radnik iz Surdulice rezultatom 4:1, i ispisao nove stranice istorije kluba.

Radnički je sa 18 pobeda, pet remija i samo jednim porazom čvrsto na drugoj poziciji iza Crvene Zvezde

Na niškom Čairu ovog subotnjeg popodneva dominirao je domaći tim, iako tako nije izgledalo na samom početku meča. Radnički je počeo loše, gostujući Radnik je preko Miloša Milovanovića poveo u 3. minutu. Pet minuta kasnije Nermin Haskić je izjednačio. Najbolji strelac lige upisao se do kraja prvog poluvremena još dva puta u strelce. Haskić je pistigao gol i u 30. minutu, a potom i u 43., konačan rezultat postavio je Stefan Đorđević lepim golom u 63. minutu. golom.

Radnički je sa 18 pobeda, pet remija i samo jednim porazom čvrsto na drugoj poziciji iza Crvene Zvezde.

“Veoma važna pobeda za nas. Drago mi je što smo se upisali u istoriju kluba i oborili još jedan rekord. Ova ekipa može da postigne još puno kvalitetnih stvari i trudićemo se da do kraja igramo na ovako visokom nivou. Imponuje mi što sam najbolji strelac lige, postigao sam 16 golova i trudiću sa da i po završetku sezone budem na ovoj poziciji. Pred nama su teški mečevi i ja verujem da ćemo produžiti našu seriju”, rekao je Nermin Haskić nakon meča.

Trener Radničkog Nenad Lalatović čestitao je igračima na sedmoj uzastopnoj pobedi u ligi.

Nije bilo lako ispisati istoriju ovog velikog kluba. Tri generacije pre nas su uspevale da ostvare šest vezanih pobeda, a mi smo uspeli da probijemo tu granicu. Pokazali smo karakter i da nismo slučajno na trenutnoj poziciji. Svi znate da ja nisam najbolje prihvaćen kada sam došao u Niš, ali to me nije pokolebalo. Radio sam onako kako mislim da treba, bog me pogledao i došli su ovui sjajni rezultati. Ovo je najbolja ekipa koju sam trenirao u karijeri i milsim da su pred nama lepi meseci i da ćemo nastaviti da ispisujemo istoriju. Nemamo puno vremena za slavlje, već u sredu nas čeka derbi protiv Partizana, a mi ćemo i tamo ići sa željom da ostvarimo dobar rezultat”, završio je Lalatović.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com