Sport

HEROJI IZ SENKE. Snežana Mitić već 35 godina verna Radničkom

Kada govorimo o fudbalskim klubovima, primat uzimaju oni koji slavu kluba prenose igrama na terenu, a često zaboravimo heroje iz senke bez čijeg napornog rada uspesi klubova ne bi bili mogući. Jedan od tih heroja iz senke jeste Snežana Mitić.

Mitićeva već 35 godina radi u fudbalskom klubu Radnički u koji je stigla septembra 1985. godine, od tada je rad na poslovima finansija u klubu bez nje nezamisliv.

Kroz klub su prolazile brojne generacije igrača i funkcionera, koje je popularna Nena dočekivala i ispraćala. Zajedno sa klubom radovala se velikim uspesima, ali i provodila teške dane.

“U klubu sam gotovo čitav svoj radni vek. Iza mene su generacije i generacije fudbalera i različitih uprava, najuspešniji ali i najteži dani Kluba. Bilo je uspona i padova, perioda kada je bilo jako teško biti deo Radničkog, kada nije bilo ni rezultata, niti za novca za plate zaposlenih. Jako sam srećna što je klub, nakon jako teškog perioda, sada ponovo u usponu. Danas isplaćujemo plate redovno, a vratili smo i dugovanja nastala u ranijem periodu. Mnogo toga se promenilo dolaskom ove uprave i Ivice Tončeva u Klub. Na ovom nivou nikada do sada nismo funkcionisali, trudimo se da u svim segmentima i standardima dostignemo nivo klubova iz Evrope”, poručuje Snežana.

Povodom ovog jubileja direktor kluba, Dejan Propadalo, uz zaposlene u administraciji Kluba uručio je gospođi Mitić plaketu i prigodne poklone.

“Želim da se zahvalim svojim kolegama i rukovodstvu kluba na ovom gestu i na pažnji koju su mi upriličili. Čast mi je i zadovoljstvo što sam deo ovog kolektiva”, sa suzama u očima govorila je Nena.

Ovakvi jubileji čine klub velikim. U ime FK Radnički Neni, a i našem klubu želimo da ih još mnogo proslavi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com