Sport

HASKIĆ I RADNIČKI poklanjaju dresove najvernijim MERAKLIJAMA

Niški Radnički ove godine beleži istorijske rezultate a u gradu na Nišavi i prirodno sve je više navijača koji srčano sa tribina Čaira bodre voljeni gradski klub. Nova Godina odlično je vreme za darivanje, tako misli i Nermin Haskić trenutno najpopularniji fudbaler niškog kluba.

Od dolaska nove uprave na čelu sa Ivicom Tončevim FK Radnički u svakom pogledu svakodnevno raste. Najbolji pokazatelj za to jesu odlični rezultati koje klub beleži. Interesovanje navijača za naš klub i fudbalere svakodnevno raste, a to vidimo po tome što se na svakoj utakmici navijači trude da dobiju dres kao suvenir, velikom broju inostranih fanova koji bodre Radnički. Poslednji u nizu je Japanac Kantaro Matsui koji je pratio utakmicu Radničkog u Kruševcu, naravno u dresu Radničkog”, kažu u niškom klubu.

Nermin Haskić je ove sezone kažu mnogi, najpopularniji igrač Radničkog i čovek čiji je dres veoma tražen.

“Za tri dana pristiglo je oko 80 fotografija na konkurs, mene, ali i sve u klubu zaista raduje to što su na fotografijama mladi i deca, svaki klub teži tome da u mladim ljudima probudi interesovanje i volju za podrškom, mladi sa juga Srbije treba da biraju Radnički i klubove iz regiona, a ne večite rivale, jer Niš je Radnički”, rekao je Haskić.

Konkurs je otvoren za tri poklon dresa Nermina Haskića.

Pošaljite u inbox Facebook stranice FK Radnički fotografiju ili video snimak sa motivima gradskog kluba. Na kraju godine Haskić će odabrati troje pobednika.

Foto: Jedna od prispelih fotografija na konkurs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com