Promo vesti

Harmonija komfora i prefinjenog prostora – Tami Residence

Tami resort je kongresno hotelski kompleks u srcu Niša koji u svom sastavu nudi hotele Tami Residence sa Depandansom i Constantinus Palace, koji su izgrađeni po standardima svetskih hotela sa pet zvezdica.

Sa više od 115 soba, tri luksuzna apartmana, tri senior apartmana, tri restorana, banket salom, kongresnim centrom sa pet sala, tri bezbedna parking prostora u sklopu hotelskog kompleksa i Spa centrom sa bazenom, Tami resort predstavlja najveći hotelski kompleks u Nišu i okolini.

“Detalji, boje i materijali čine atmosferu prefinjenog luksuznog doma, uspeli smo da spojimo posao i zadovoljstvo kako bismo našim gostima pružili osećaj doma i prijatan boravak u Nišu”, ističu iz Tamija.

I zaista, Tami resort odlikuje posebna odanost i briga za goste, kao i prvoklasna usluga u svakom domenu.

SMEŠTAJ

Tami Residence Hotel je hotel sa 4 zvezdice, smešten na jednom od najlepših vidikovaca, na svega 2 km od centra sa odličnom povezanošću sa poslovnim jezgrom i svim delovima grada.

Enterijer hotela uređen je po evropskim standardima i odiše elegancijom koja se ogleda u detaljima, stvarajući uslove za ugodan boravak.

Kapacitet hotela su 60 standardnih, superior i deluxe soba sa balkonom, uključujući tri apartmana sa predivnim pogledom na grad. Takođe, tu je i jedan junior apartman pogodan za porodice sa decom, kao i dve sobe za osobe sa posebnim potrebama. U sklopu hotela, nalaze se i SPA objekti, otvoreni bazen i prostor za poslovne sastanke.

RESTORAN I BAR

“Za Vaš kompletan užitak preporučujemo naše hedonističke kutke koji su dostigli savršenstvo u harmoniji komfora i prefinjenog prostora. Intiman i prefinjen ambijent u kome je svaki kutak pažljivo osmišljen kako bi obezbedio komfor i ugodan boravak naših gostiju je ono po čemu su naši hoteli prepoznatljivi”.

Za dobro jutro!
U ugodnom ambijentu restorana hotela, sveže pripremljen i poslužen svakog jutra, doručak je uključen u cenu smeštaja. Veliki izbor žitarica, peciva, voća, jaja, sira, mesnih proizvoda i pića, voćnih sokova, kafe i čajeva koji vas čekaju garantuju odličan početak dana!

Za dobar dan!
Jelovnik se može prilagoditi Vašem jedinstvenom konceptu, pripremiti piće dobrodošlice i poseban koktel prema Vašim željama i ukusu. Bez obzira na to da li se radi o velikom ili intimnom druženju, poslovnom ili porodičnom ručku, vaša organizacija je dobrodošla u formi kreativnog izazova za pružanje maštovitih jelovnika, lične usluge i atmosfere koja će vam se svideti.

Za uspešnu proslavu!
Bogato iskustvo u brojnim uspešnim projektima Tami čini liderom u svom poslu. Za Vas će stvoriti elegantanu i nezaboravnu proslavu sa modernim pristupom.

“Već smo pomogli mnogim ljudima u organizovanju venčanja, rođendana i poslovnih događaja. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo”.

Usluge koje nude su: Planiranje i organizacija događaja; Kokteli; Ugostiteljstvo izvan objekta; Cvetni aranžmani; Prateća dekoracija; Organizacija vatrometa; Izbor muzike i drugih zabavnih sadržaja.

Sunset restoran!
Restoran se nalazi na prvom spratu hotela Tami Residence, sa fantastičnim pogledom na ceo Niš. Ovde možete započeti jutro obilnim doručkom na bazi švedskog stola uz šoljicu ukusne kafe ili čaja.

Otvoren tokom celog dana, pruža priliku za upoznavanje poslovnih saradnika ili organizovanje romantične večere pored bazena koji je u produžetku restorana.

Bogata ponuda “a la carte” menija uključuje nacionalna jela prepoznatljiva za ovaj region, kao i internacionalna jela poput raznovrsne mediteranske, azijske i evropske kuhinje. Poseban šarm restorana čini fini izbor aperitiva, domaćih i stranih vina, kao i atraktivan izbor deserta. Kapacitet restorana je 120 mesta, a staklenika 40 mesta.

SPA & Wellness

Ukoliko želite da relaksirate svoj um i telo, tokom boravka u Tami hotelu možete se opustiti u novootvorenom SPA & Wellness centru TAMI. Ova oaza nudi jedinstven ugođaj, prilagođen potrebama današnjeg vremena i nudi gostima opuštajuće trenutke nakon napornog dana.

SPA & Wellness zona nudi sledeće sadržaje:

  • Fitness zonu osmišljenu po principima savremene rekreacije
  • Sobu za opuštanje sa tretmanima za relaksaciju i podmlađivanje celog tela
  • Finsku saunu
  • Tursko kupatilo
  • Đakuzi za 5 osoba
  • Tepidarijum
  • Otvoreni bazen
  • Dečji kutak za najmlađe goste
    TAMI RESORT
    Durmitorska prilaz br.1
    018 282 222
    018 505 800
    062 804 19 50
    FACEBOOK
    www.tamiresidence.com

DOBRO DOŠLI U TAMI RESIDENCE!

 

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2939.921138845727!2d21.884900385133363!3d43.30674885234249!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755ba076b36ef0b%3A0x83c9a4c12b25aad5!2sTami+Residence!5e1!3m2!1sen!2srs!4v1545999618198″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com