Zdravlje

GRUJIČIĆ: U planu rekonstrukcija ginekologije u Nišu. Stanje je kritično!

Rekonstrukcija Ginekološko-akušerske klinike u Nišu radiće se relativno brzo, jer ta zgrada nije odavno obnavljana, rekla je ministarka zdravlja Danica Grujičić.

 

” Kada sam obišla porodilište u Nišu, rekla sam predsedniku da nešto mora da se uradi, jer ono je stvarno kritično. Ukoliko želimo da nam se bebe rađaju u Srbiji, moramo i trudnicama da omogućimo udoban i siguran porođaj. Ovo porodilište je tokom osamdesetih godina, bilo urađeno po standardima, ali sada je 21. vek, dotrajalo je i mora sve da se uredi, kako spolja, tako i iznutra”, naglasila je ministarka za “K1” televiziju.

Ministar Siniša Mali već dobio nalog od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nađe novac, kazala je Grujičić i dodala da je mnogo drugačije kada odete i vidite bolnice, jer tada možete da napravite prioritete, gde je stanje kritično i gde mora hitno nešto da se uradi

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Dzaba rekonstrukcija objekta kad u njemu nema ko da radi.Na jednu ruku moze da se nabroji osoblje koje vredi i nesto ZNA.Ovo je rak rana zdravstvenog sistema Srbije.Grade se objekti ulazu se milioni a zdravstvena zastita sve gora i gora.Kada bi se sada odradila revizija znanja 70 posto zdrav radnika ne bi proslo test,zato sto sada rade generacije kojr su zavrsavale fax sve preko veze u novca.
    UZAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com