Društvo

Groznica Pantelejske večeri! Boban Zdravković spreman da Nišlijama pokloni koncert za pamćenje

Nešto više od 24 sata ostalo je do nastupa legendarnog Nišlije Bobana Zdravkovića na Pantelejskom vašaru. Groznica Pantelejske večeri zahvatila je čitav Grad.

Prema najavama, koncert će se održati u dvorištu Doma učenika / Engleskom domu gde se tradicionalno održava Pantelejski vašar, sutra, 8. avgusta sa početkom od 20 sati.

“Pojavi se duga posle duge kiše”, “Pogledaj u nebo”, “Ne dolazi”, ali i “Sve ljubavi moje”, “Ciganima srce daću”, “Ciganka”… pesme su koje će se oriti sutra u Engleskom domu koje će ovaj Nišlija pevati uglas sa svojim sugrađanima.

Boban je za Niške Vesti kazao da ga, iako nastupa često i da su koncerti za njega kao profesionalca svakodnevnica, raduje ponovni susret sa Nišlijama.

“Nastupao sam ja pred mojim Nišlijama, ali to možda nije bilo propraćeno koliko bi trebalo. Sutra očekujem lepo raspoloženje i dobro druženje na Panteleju”, priča Zdravković za Niške Vesti.

Kazao je i da se raduje i da podržava ideju producenta Olivera Paunovića da jednog dana napravi i koncert na trgu ili u Tvrđavi.

“Uvek je lepo da se lepe stvari dešavaju, samo nek smo živi i zdravi”, kazao je kroz smeh.

Po svemu sudeći Nišlije su ga se uželele. Društvene mreže gore. Možda dođu i komšije iz Bugarske.

Nišlije, da li ste spremni?

Zavrteo je Boban Pantelejsku vrtešku!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Mogu da prave i zbijaju šale na njegov račun ali Boban Zdravković je velika zvezda u Bugarskoj i ovi mali i zajedljivi ljudi koji su ljubomorni na njega mogu samo da mu se poklone. Grad Niš duguje ovom čoveku jednu pravu i veliku nagradu.
    Pravda za Bobana!

    1. Sam si lepo rekao,zvezda je u Bugarskoj…bolje biti anoniman nego zvezda po primitivizmu i prostakluku.Zna se kako cela zemaljska kugla gleda na bugare(gore nego na nas) ali sa pravom,a nas mrze samo zato sto smo Srbi.

  2. Apsolutno se slažem sa tobom. Žalosno je da u svom gradu nikad nije bio cenjen dovoljno i svi mi mu dugujemo veliko izvinjenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com