Promo

GREEN HILL Sokobanja – Vila Devica: Apartmani na prodaju

Jedinstveni stambeni kompleks u najposećenijoj banji u Srbiji

Vila Devica nalazi se u jedinstvenom stambenom kompleksu u Sokobanji – GREEN HILL a izgradnja upravo kreće. Apartmani na ovoj lokaciji su na prodaju, a kako je interesovanje sve veće očekuje se da mnogi stanovi ubrzo dobiju vlasnike.

Završetak izgradnje Vile Devica planiran je za proleće naredne godine.

Ovaj izuzetan i po mnogo čemu jedinstven kompleks vila nalazi se u naselju Podina u blizini akva parka u Sokobanji. Kako Niške Vesti saznaju, upravo ovaj akva park pretrpeće određene inovacije i već za naredno leto imaće nove zanimljivije sadržaje.

Sokobanja jeste jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji, a sve veći broj gostiju želi da ima svoj „kutak“ baš u ovoj turističkoj meki. Sve je veća potražnja stanova i apartmana koji se nalaze u Sokobanji, a ako birate za sebe i najmilije izaberite ono najbolje – GREEN HILL.

Zahvaljujući direktnoj prodaji koju nudi kompanija GREEN HILL imaćete svoj „raj na zemlji“ – raj u Sokobanji.

Naselje GREEN HILL je kompleks od ukupno pet objekata koji se grade fazno, sa ukupno 107 stambenih jedinica, koji su dobili imena po planinama oko same banje: Rtanj, Devica, Slemen, Ozren i Bukovik. 

Uređene su pristupne saobraćajnice u naselju Podina gde se i nalazi sam kompleks. Planirano je da parking mesta budu popločana behaton pločama ili asfaltirana, a neće izostati ni zelene površine koje krase samo naselje.

GREEN HILL

Unutrašnjost Vile Slemen koja je završena možete da pogledate na sajtu kompanije GREEN HILL, uskoro će biti dostupan i raspored u apartmanima za Vilu Devica. 

GREEN HILL Sokobanja 

Kroz Sokobanju protiče reka Moravica koja na zapadu kotline gradi Bovansko jezero. Temperatura vazduha jedan je od najznačajnijih klimatskih elemenata i za razvoj turizma ima veliki značaj, posebno za definisanje dužine trajanja turističke sezone. U okolini Sokobanjske opštine nema niti jednog zagađivača vazduha ni voda. Od Beograda je udaljena 230 km, od Niša i niškog aerodroma 60 km.

GREEN HILL
+381 62 263 662
office@greenhill.co.rs 
FACEBOOK + INSTAGRAM

Pripreme za useljenje u vilu Rtanj, vila Slemen napreduje – GREEN HILL SOKOBANJA (VIDEO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Sve pohvale i preporuke za ove investitore. Kupili smo stan od njih, def. trenutno jedni od najboljih, ako ne i najbolji u Sokobanji. Ukoliko malo detaljnije proverite, videćete da su njihov kvalitet materijala, način izgradnje na zavidnom nivou.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com