Magazin

Grčki metal sastav Warhammer na 10. Balkanrock festu

Grčki metal sastav Warhammer nastupiće kao jedan od headlinera na jubilarnom internacionalnom Balkanrock festu 20. septembra u dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovini).

Warhammer su oformljeni 2012. godine u Atini, kada i objavljuju svoj prvi demo. Prvo zvanično izdanje “Mass Burial” objavljuju 2013. godine za Senseless Life Records. Bend je promovisao svoj rad u okviru mini Balkanske turneje (2015), Evropske turneje (2016) i Latinoameričke turneje (2019) a objavili su i svoj drugi studijski album “At the threshold of eternity” za Sliptrick Records. Niškoj publici poznati su i kao organizatori dvodnevnog festivala “Serbia Metal Meeting” 2017. godine na kome su nastupili bendovi iz Grčke, Bugarske, Rumunije, Srbije i Hrvatske.

U okviru 10. Balkanrock festa biće održano i tradicionalno takmičenje autorskih demo bendova.

Inače, jubilarni Balkanrock fest održava se u okviru Balkanrock week-a, a posetioce ove slavljeničke manifestacije očekuju i radionice, izložba fotografija i žurka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com