Kultura

GRATIS KARTA: Platite jednu, a dobićete dve ulaznice za najgledaniju predstavu “Udaj se muški”

Niške Vesti vas ponovo nagrađuju. Ko kupi jednu kartu za hit predstavu “Udaj se muški”, dobiće drugu gratis. Ovaj komad po oceni pozorišnih kritičara proglašen je najboljom beogradskom komedijom u sezoni 2016-2017. „Udaj se muški“, niška publika moći će da pogleda u petak 01. februara 2019. godine, sa početkom od 20 časova u Domu Vojske u Nišu.

Akcija važi samo za one koji kartu kupe u prostorijama Niških Vesti (Prvomajska 2), u petak 01. februara u periodu od 8 do 16 časova.

Broj karata je ograničen, tačnije, biće podeljeno samo 30 ulaznica u okviru akcije. Zato požurite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

U glavnoj i jedinoj ženskoj ulozi je naša proslavljena glumica Snežana Savić, koja će udahnuti život liku jedne pomalo otkačene tašte. Pored nje, na sceni će se naći i Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur, Aleksandar Jovanović, Miloš Đorđević, ali i Ratko Tankosić kome je ovo biti prvo pojavljivanje na daskama koje život znače.

„Udaj se muški“ je urnebesna komedija situacije današnjice, ali i sutrašnjice, komad o našim ljudima, jer takve najbolje znamo i osećamo. Кomedija koja će vas naterati da se prepoznate, da se upustite u avanturu i zapitate se šta pokreće naše živote i koliko su zapravo zamršeni međuljudski odnosi…

U središtu ovog komada je priprema venčanja, i različiti pogledi na to kakva bi svadba trebalo da bude, ali svakako mora da zadovolji uslov, da bude i tradicionalna i moderna.

„Svi želimo venčanje iz snova! Naravno, svi oni kojima je ovo neophodan životni korak. U predstavi „Udaj se muški“, na venčanju će se razotkriti dugo skrivane tajne i karakteri likova. Tenzija koja će nastati navešće glavne likove da ispišu još jedan važan događaj u svojim životima i da donesu presudne životne odluke“, objašnjavaju akteri ove urnebesne komedije.

Neobična komedija situacije, bez vulgarnosti, psovki i prizvuka „tezgarenja“ i bez pretencioznih najava. Ovo je komedija posvećena svim našim prijateljstvima, svim našim izneverenim nadama i svim našim praštanjima, dodaju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com