Sport

Gradski većnik najavio povećanje budžeta za niški sport 

Novi gradski večnik koji će biti zadužen za sport, Milan Milanov, prilikom obilaska radova na stadionu Čair, najavio je da nova gradska vlast u Nišu uveliko razmatra opcije za povećanje budžeta za sport.

Cilj je kako kaže da se oporave klubovi u Nišu i da u roku od četiri godine Niš dobije i državnog prvaka u nekom sportu.

Naglašava da se pored vrhunskog povećati i ulaganje u školski, rekreativni i sport osoba sa invaliditetom, piše Sport juga.

Što se tiče smanjenog broja termina za sportske klubove u samoj hali Čair, naglašava da se neki stvari koje su zatečene iz prethodnog perioda moraju ispoštovati, ali da će se gledati da u budućnosti sportska hala bude prvenstveno namenjena sportistima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Hitno je potrebna izmena zakona o lonalnoj samoupravi.Kad uzmemo za primer sela i MZ koje nemaju nikakava prava,nemaju budzet, i tako sela propadaju.Treba uvesti samodoprinosnod kog ce se finansirati selo a da drzava placa predstavnike MZ iz svog budzeta.Proslo je vreme da se vise radi bez ikakve nadoknade.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com