Politika

GRADSKI ODBOR SNS: Niš je uz predsednika Aleksandra Vučića!

U trenucima kada se odlučuje o sudbini naroda, države i Кosova i Metohije bilo kakvo povlačenje predsednika Aleksandra Vučića sa čela Srpske napredne stranke imalo bi nesagledive posledice za budućnost svih nas, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

 

“Svi građani Niša i niški naprednjaci podržavaju politiku našeg predsednika koja je politika mira, stabilnosti i ekonomskog razvoja. U Nišu se gradi, otvaraju se fabrike, smanjuje se nezaposlenost, životni standard se poboljšava iz dana u dan. Građani žele da se to nastavi”, ističu u saopštenju i dodaju:

“Mi niški naprednjaci čvrsto stojimo uz svog predsednika, podržavamo njegove odluke i poručuemo da predaja nikad nije bila opcija!”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Konačno nešto istinito. Otac mu je iz Dragaša, iz Srbije.

  2. a vi prenosite sta misli odbor jedne stranke u jednom gradu? i mislite isto da kroz izjavu te stranke svi gradjani Nisa to misle i da svi to podrzavaju?

  3. Nije NIS uz AV nikako i nikada nece biti.Mozda je uz njega partijski sljam,koji ne sme da razmislja svojom glavom,vec dopusta da on odlucuje o svemu ali u isti kos nikako ne stavljajte ostale,normalne gradjane Nisa,koji razmisljaju svojom glavom i nikad nece biti uz izdajnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com