Društvo

Gradski karavan u Rajićevoj ulici

Stanari Rajićeve ulice od broja 30 do 36 u Gradskoj opštini Medijana zahvalili su što je posle mnogo godina njihova ulica asfaltirana. Sada se suočavaju sa problemom parkiranja njihovih automobila za koji su gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i članovi gradskog karavana u razgovoru pokušali da pronađu rešenje kojim će oni biti zadovoljni.

Tokom razgovora dogovoreno je da njihova ulica kao javna površina bude obeležena novim parking mestima i da oni uz kupovinu pretplatnih karata mogu da povećaju broj mesta za parkiranje i izbegnu, kako su se požalili, čest dolazak pauka.

Stanari su predložili da se reši pitanje postavljanja podzemnih kontejnera. Gradski karavan obišao je Prijezdinu ulicu gde je završena rekonstrukcija trotoara i postavljanje behaton ploča.

Rekonstrukcija trotoara biće nastavljena u ulici Učitelja Tase kako je dogovoreno tokom ranijeg obilaska tog dela grada.

Ulica Učitelja Tase i ulica Stojana Novakovića biće asfaltirane posle rekonstrukcije vodovodne mreže.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com