Društvo

Gradski karavan u dva sela GO Crveni krst. Medoševac dobija tri ulice, Popovac kanalizaciju posle 11 godina

Gradski karavan na čelu sa gradonačelnicom Niša posetio je danas sela Medoševac i Popovac u Gradskoj opštini Crveni krst. U Medoševcu će se graditi tri ulice za najviše mesec i po dana, a to su ulice za koje su građani insistirali. Sa druge strane, meštani Popovca su posle 11 godina dobili kanalizacionu mrežu, a prva domaćinstva će biti priključena još danas.

 

“Danas počinju radovi na priključenju više od 900 kuća na kanalizacionu mrežu i meni je posebno drago što smo uspeli da posle 11 godina razrešimo i taj problem. Sada predstoje radovi u Rujniku, da i ovo mesto nakon mnogo godina dobije vodu, to nam je prioritet, ali i druga sela koja imaju tih problema”, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Predsednik GO Crveni krst prof dr. Miroslav Milutinović istakao je da da se danas realizuje sve ono što su obećali građanima na zboru održanom pre mesec i po dana.

“U drugoj fazi uradiće se popovački i medoševački kolektor, zatim fabrika za preradu otpadnih voda. Zahvaljujući ovim projektima dobićemo kanalizaciju i u Humu i u Čamurliji”, istakao je Milutinović.

Prilikom obilaska ovih sela građanima je rečeno da budu još malo strpljenja, jer će druga faza radova na kanalizacionoj mreži krenuti uskoro.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ja stvarno ne vidim razlog postojanja Direkcije za izgradnju grada Niša i ovog gospodina što obilazi nešto sa Gradonačelnicom. Direkcija ne radi svoj posao, a pre svega njeni nadzorni organi, koji se očito plaše povlašćenih izvođača radova ulica, pa stavljaju potpise prijema istih, bez poštovanja minimun kriterijuma ispravnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com